Η PRIME INSURANCE με έδρα την Κύπρο και υποκατάστημα στην Ελλάδα είναι μία σύγχρονη και δυναμική ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.  Επενδύοντας εξ’ αρχής και σε όλα τα επίπεδα στον ανθρώπινο παράγοντα,  δημιουργεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και ανταποκρίνεται με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της για σύγχρονη και αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη, φροντίδα και προστασία.

Τα σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, το πλούσιο δίκτυο συνεργατών και η στήριξη από κορυφαίους αντασφαλιστικούς ομίλους κάνουν την PRIME INSURANCE μία πρότυπη ασφαλιστική εταιρεία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εταιρικών και ατομικών πελατών, παρέχοντας ασφάλεια για την Περιουσία, το Αυτοκίνητο, το Σκάφος Αναψυχής, την Υγεία, την Αστική Ευθύνη, τα Τεχνικά Έργα, τα Μεταφερόμενα Εμπορεύματα και τα Γενικά Ατυχήματα.

Ένα ευέλικτο σχήμα επαγγελματιών, προσωπικό και συνεργάτες, αποτελούν την ψυχή της PRIME. Μια ομάδα που εργάζεται με δύναμη και ενθουσιασμό, αξιοποιώντας τεχνικές γνώσεις και εμπειρία και ανταποκρίνεται με επιτυχία στην εταιρική πολιτική που δεν είναι άλλη από την Εξυπηρέτηση του Πελάτη, άμεσα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά. Ο καθένας έτοιμος να δώσει απαντήσεις, οδηγίες, λύσεις σε κάθε ερώτημα ή απαίτηση του ασφαλιζόμενου πελάτη.

Prime Insurance ΕΠΕ
Λ. Μεσογείων 299 & Αιτωλίας 2
15231 Χαλάνδρι
Tηλ: +30 212 212 7800
Fax: +30 212 212 7899 
Website: www.primeins.gr