Η POSTCREDIT  είναι Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Πιστώσεων, μέλος του Ομίλου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.

Ιδρύθηκε το 1990 με την επωνυμία Interamerican Cards και αργότερα μετονομάστηκε σε Bestline Cards. Tον Απρίλιο του 2008 συμφωνήθηκε το νέο σχήμα με τη σημερινή επωνυμία και μετοχική σύνθεση 50-50 του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του Ομίλου ΔΕΜΚΟ. Από το Φεβρουάριο του 2009 με την παροχή άδειας από την Τράπεζα της Ελλάδος, λειτουργεί ως ανώνυμη Εταιρία Παροχής Πιστώσεων.

Η POSTCREDIT κατέχει σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς πιστωτικών καρτών, που φέρουν τα σήματα των Διεθνών Οργανισμών  Visa και MasterCard. Διαθέτει δίκτυο 981 καταστημάτων και σημείων πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. καθώς και εναλλακτικά δίκτυα διάθεσης.

Στόχος της εταιρίας είναι  να αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία στο χώρο της καταναλωτικής πίστης και με σεβασμό στις αξίες και την παράδοση του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να δημιουργεί προϊόντα που απευθύνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων της, με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό. Απλά και Γρήγορα!

Η POSTCREDIT, με νέα καινοτόμα προϊόντα, προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεται ο καταναλωτής στην κάλυψη των καθημερινών του οικονομικών αναγκών και την προσωπική εξυπηρέτηση που θέλει.

 

 PostCredit Α.Ε.Π.Π
40,2 χλμ. Αττικής Οδού, 
ΣΕΑ 1 Μεσογείων, 190 02 Παιανία
Τηλ.: +30 212 212 3100,
Fax: +30 212 212 3001