Η ΠΕΡΚΑΤ ιδρύθηκε το 1997 με μοναδικό όραμα να κατασκευάσει σήμερα τις κατοικίες του αύριο. Λειτουργικές, περιβαλλοντικά ευαίσθητες, αισθητικά αναβαθμισμένες, απόλυτα ταιριαστές συνολικά με τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. 

Το πρώτο συγκρότημα κατοικιών της εταιρίας μας είναι το “4 Εποχές”, ένα σύγχρονο συγκρότημα από 30 μεζονέτες σε προνομιακό χώρο 25 στρεμμάτων. Η κάθε κατοικία έχει ιδιόκτητο πάρκινγκ, κήπο και βρίσκεται μέσα σε εκτενή και πράσινο περιβάλλοντα χώρο. Η μικρή απόσταση από την Εύβοια, τα νησιά των Σποράδων, την Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού κάνουν τις “4 Εποχές” ιδανικές για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ανάγκες μας - απόλυτα ταιριαστό λοιπόν το όνομά τους!

Η ΠΕΡΚΑΤ ντύνει, με τα καλύτερα υλικά, όλους τους εσωτερικούς χώρους με γνώμονα το αξίωμα πως η ποιότητα ξεκινάει πάντα από μέσα! Καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, τραπεζαρία, υπνοδωμάτια, εσωτερική σκάλα και αποθηκευτικοί χώροι, θερμοηχομονωτικά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, όλα αυτά είναι ανάγκες του σύγχρονου πολίτη του κόσμου που η ΠΕΡΚΑΤ θεωρεί δεδομένες γι’ αυτό και τις φροντίζει.

Perkat
40,2 χλμ. Αττικής Οδού, 
ΣΕΑ 1 Μεσογείων, 190 02 Παιανία
Tel.: +30 212 212 3333
Website: www.epoxes4.gr