Στο χωριό Κουνάβοι, στην καρδιά της Ζώνης Ονομασίας Προέλευσης Πεζά, από το 1973, οινοποιούμε με γνώση και πάθος τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού, αναδεικνύουμε τις ξενικές ποικιλίες και αξιοποιούμε το αμπελοοινικό δυναμικό του τόπου μας.

Το όνομα του χωριού που βρίσκεται το οινοποιείο, αποδεικνύει την μακραίωνη ιστορία του στην παραγωγή κρασιού, αφού σχετίζεται με τα γνωστά πατητήρια «Κάναβες» των νησιών του Αρχιπελάγους. 

Στην MEDITERRA παράγουμε κρασιά, που διανέμονται στην Ελλάδα και σε 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κρασιά τα οποία έχουν βραβευτεί με μετάλλια τόσο στο εσωτερικό, όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πιστοποιημένοι με 4 συστήματα διαχείρισης ποιότητας από το αμπέλι μέχρι το τελικό προϊόν, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μοναδικά κρασιά, για όλους εσάς που το κρασί είναι τρόπος ζωής! 

Το “terroir” των αμπελιών που επιλέγουμε, η θετική ενέργεια, η διάθεση, το μεράκι, και η γνώση αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για την δημιουργία κρασιών που θα σας μυήσουν σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

 

Mediterra Winery Α.Ε.
 40,2 χλμ. Αττικής Οδού, 
ΣΕΑ 1 Μεσογείων, 190 02 Παιανία
Τηλ.: +30 210 6009828
Fax. +30 210 6009830