Με στόχο τη δημιουργία νέων δεδομένων και εμπειριών στην επικοινωνία, η Cosmoline παρέχει πρωτοποριακές και ιδιαίτερα χρηστικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, από το 1995. 
Με βαθειά γνώση της τεχνολογίας και παρακολουθώντας την εξέλιξή της, δημιουργούμε και προσφέρουμε τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινή προσωπική και επαγγελματική ζωή μας.
Η απόλυτη ποιότητα, η συνεχής πρωτοπορία και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, είναι οι κύριες αξίες μας, στη διαδικασία δημιουργίας, υλοποίησης, παροχής και υποστήριξης κάθε απλής ή πολυσύνθετης τηλεπικοινωνιακής λύσης.
Σήμερα, ως ένας από τους πλέον σύγχρονους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας μας και ως μέλος του DEMCO Group, ενός από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς Ομίλους της χώρας μας, παρουσιάζουμε μια αξιοπρόσεχτη δυναμική ανάπτυξη, προσφέροντας υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας, Ευρυζωνικού Internet, Δεδομένων και Πολυμεσικής πληροφόρησης καθώς και υπηρεσίες διασύνδεσης σε παρόχους. 
Παράλληλα με το νέο υπερσύγχρονο Teleport που εγκαινιάσαμε στις αρχές του 2009 στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε έναν από τους πλέον σημαντικούς παρόχους δορυφορικών λύσεων στις αγορές της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. 

Σημαντικά σημεία στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας μέχρι σήμερα:
1995 - Ίδρυση της Cosmoline
2001 - Απόκτηση της Ειδικής Άδειας Σταθερής Τηλεφωνίας από την ΕΕΤΤ
2005 - Παροχή πρωτοπόρων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet
2006 - Απόκτηση, μέσω δημοπρασίας, άδειας WiMAX (σταθερής ασύρματης πρόσβασης) στη συχνότητα των 3,5 GHz
2006 - Ανάπτυξη Συστήματος Ολικής Ποιότητας το οποίο πιστοποιείται κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000
2009 - Έναρξη λειτουργίας του νέου μας Teleport στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου

COSMOLINE A.E.
40,2 χλμ. Αττικής Οδού, 
ΣΕΑ 1 Μεσογείων, 190 02 Παιανία
Τηλ.: +30 212 212 2000
Fax: +30 212 212 9600