Η Αίγλη Ζαππείου “άνοιξε” για πρώτη φορά της πόρτες της στις αρχές του 20ου αιώνα. Από τότε έχει σημαδέψει την κοινωνική ζωή και την καθημερινότητα των Αθηναίων αποτελώντας “το πλέον απολαυστικόν κέντρον  των Αθηνών”. Στα τέλη της δεκαετίας του 1910 λειτούργησε ο κινηματογράφος της Αίγλης. Σήμερα, η Αίγλη Ζαππείου είναι ένας σύγχρονος πολυχώρος 1500m2 προσφέροντας  μια ξεχωριστή πολυτελή ατμόσφαιρα με αέρα belle époque σε σύγχρονες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις.

Η Αίγλη Ζαππείου βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στους κήπους του Ζαππείου, δίπλα από το Ζάππειο Μέγαρο. Δίπλα από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, και πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος και την Ελληνική Βουλή. Από την υπέροχη βεράντα μπορεί κανείς να απολαύσει την καταπληκτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού. Ο πολυχώρος αποτελείται από:

Αίγλη Café: ένα από τα πιο ιστορικά Café της Αθήνας και ένα από τα πλέον δυναμικά τμήματα του πολυχώρου. Με περισσότερους από 200.000 επισκέπτες το χρόνο, είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας.

Αίγλη Εστιατόριο: Ελληνική κουζίνα με υπέροχες μοντέρνες γευστικές πινελιές σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα της Ακρόπολης. Ελληνικές γεύσεις με ξεχωριστές συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας φρέσκα αγνά υλικά προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

Αίγλη Cine: ένας από τους πρώτους κινηματογράφους της Αθήνας, που συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας. Έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως εγγεγραμμένο μνημείο.

Αίγλη Garden: μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με πυκνή βλάστηση, είναι το ιδανικό μέρος για διασκέδαση τις καλοκαιρινές νύχτες. Σε έναν ανανεωμένο χώρο σχηματίζεται μια όαση διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας.

Banquet Rooms Αίγλη Ζαππείου: Φημισμένη για την εμπειρία της στη διοργάνωση και υλοποίηση τόσο κοινωνικών όσο και επαγγελματικών εκδηλώσεων και με άριστα αποτελέσματα. Με χώρους όπως οι αίθουσες Ολύμπια, Prive και Πρωτέας για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, δημιουργούν χώρους υψηλών απαιτήσεων για συνέδρια, private dinning, συνεντεύξεις τύπου και κάθε είδους εταιρικές αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις.    

Αίγλη
Κήπος Ζαππείου, Αθήνα 10557
Tηλ.: +30 210 3369300
Fax: +30 210 3252952